Maak je eigen boeket met de bloemschiktool

Bloemen zijn natuurlijk niet alleen mooi in de tuin: met snijbloemen in een vaas kun je binnen heerlijk genieten van een stukje buiten. Elk seizoen, elk moment en elke emotie kun je verwoorden in een prachtig boeket. Voor jezelf, of juist voor iemand anders.
 

Online bloemen kopen

Dat we steeds meer producten online kunnen kopen, daar zijn we inmiddels wel aan gewend. Maar bij het kopen van een bosje bloemen zijn we soms toch nog een beetje huiverig. Zo maken we ons zorgen over de versheid van de bloemen en de kwaliteit van de bezorging. En wat als je bij dat ene samengestelde boeket toch echt liever roze in plaats van gele gerbera’s wilt? Gelukkig vind je nu het gemak van online gecombineerd met de diverse keuze en kwaliteit van de bloemist op de nieuwe site van Bloomy.
 

Zelf een boeket schikken met de bloemschiktool

Bloomy is namelijk de eerste online bloemenwinkel waar je zelf je boeket samenstelt. Net als bij de bloemist kun je nu je eigen boeket bloem voor bloem samenstellen, maar dan met een speciale online bloemschiktool. Alle kleuren, soorten en maten staan klaar voor jouw eigen bloemencreatie. Het boeket kun je tijdens het creëren steeds herschikken, zodat de bloemen net iets anders vallen. Totdat je helemaal tevreden bent met jouw unieke en persoonlijke bloemenboeket.
 

Laat je creativiteit de vrije loop en stel een fantastische bos bloemen samen voor een ander, of gewoon lekker voor jezelf. Maken, bestellen, bezorgen; zo eenvoudig werkt de website.

Bloomy bloemschiktool
 

Verse, bijzondere bloemen

Wanneer je een bos bloemen koopt, wil je daar zo lang mogelijk van genieten! Daarom komen de unieke snijbloemen van Bloomy altijd rechtstreeks van geselecteerde telers. Dat betekent verse bloemen die gegarandeerd een week staan.
 

Tips:

  • Gebruik 4 à 5 soorten bloemen/bladeren voor een middelgroot boeket.
  • Kijk goed naar de vorm van de bloemen en gebruik minstens 2 basisvormen; ronde vormen trekken de aandacht.
  • Beslis eerst welke kleur of kleuren deel uitmaken van jouw boeket. Denk daarbij aan een basiskleur, aanvullende kleur of gebruik juist contrasterende kleuren.
  • Verschillende vormen en materialen maken een boeket spannender.
  • Bij het schikken worden 5 bloemen per soort geselecteerd. Dit is een perfect aantal per soort, maar je mag er natuurlijk van afwijken. Het is jouw persoonlijke boeket!
     

Stel je boeket samen

Ga naar de website van Bloomy en probeer zelf de bloemschiktool uit.


Bron: Deze advertorial is mede mogelijk gemaakt door BLOOMY FLORAL CREATIONS


Copyright: Beeld - Foto 1: Shutterstock, Foto 2: Bloomy Floral Creations

Reacties: