Win een grote kamerplant van Fleur

Heb jij ook plotseling een kale plek in de woonkamer nu de kerstboom uit huis is? Doe dan mee met onze prijsvraag en win één van de 5 grote kamerplanten!


Kerstboom eruit, kamerplant erin

Volgens traditie wordt op 6 januari (Driekoningen) de kerstboom de deur uitgedaan. Maar na het opruimen van de kerstboom blijft er vaak een kale, lege plek over in de woonkamer. Daarom is jaren geleden de campagne “Kerstboom eruit, kamerplant erin” in het leven geroepen. Tijd om een nieuwe gezellige, groene huisgenoot uit te kiezen!
 

Winactie grote kamerplanten van Fleur.nl

Vanaf 2017 kun je nu ook kamerplanten vinden in onze plantfinder. Met de plantfinder zoek je snel een mooie (kamer)plant op die aan al jouw gewenste eigenschappen voldoet. Om dit te vieren en het jaar groen te beginnen, geven we samen met online plantenspecialist Fleur.nl 5 grote kamerplanten weg!
 

Lepelplant Spathiphyllum Sebastian van Fleur.nl Goudpalm Areca Lutescens small - Foto: Fleur.nl Drakenbloedboom Dracaena fragans Massangeana. Foto: Fleur.nl

1x
Lepelplant Spathiphyllum Sebastian

3x
Goudpalm Areca Lutescens

1x
Dracaena fragans Massangeana

 


Prijsvraag


Door wie is de luchtzuiverende werking van de goudpalm uitgebreid getest?


Het antwoord vind je hier ;)
 

Heb jij het antwoord gevonden?

Mail het dan vóór maandag 16 januari 2017 naar mailenwin@tuinen.nl en vertel ons ook welke van de drie kamerplanten jij het liefste zou willen winnen! De winnaars ontvangen van ons persoonlijk bericht per e-mail. Deze winactie is helaas al verlopen.
 

Over Fleur.nl

Met de trendy planten van Fleur.nl tover je je huiskamer of kantoor in een handomdraai om in een aantrekkelijke omgeving. Bij Fleur.nl kun je uit een ruim aanbod kiezen van maar liefst 500 verschillende kamerplanten, van bijzondere orchidee tot luchtzuiverende kamerpalm. Alle planten komen direct van de kweker en worden binnen 1 à 2 dagen al bij je thuisbezorgd. Daarnaast kun je gebruik maken van de handige plant- en potopmaakservice.

Kamerplantenspecialist Fleur.nl


Bron: Deze winactie wordt mede mogelijk gemaakt door Fleur.nl

Reacties: